Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Tag turen til Italien i den nye bil

Det kan være en evig diskussion om hvorvidt det giver mening selv at køre til Italien, eller om det er bedst at flyve. Dette er der ligeså mange meninger om, som der er mennesker – heldigvis for det! Hvorvidt du skal tage bilen, eller om du skal flyve kommer nemlig meget an på hvad du vil på din ferie. Vi kan formegentlig godt blive enige om, at det på alle måder kan være rart at have en bil i Italien, med mindre man selvfølgelig holder sin ferie i en stor by, så er en bil ret overflødig, da parkering m.m. kan være ret bøvlet i Italien.

Tag bilen på ferie og se de små perler

Hvis du tager bilen mod Italien, så kan der være rigtig mange spændende områder at se på vejen, dette gælder både i Italien, men det gør sig faktisk også gældende på vejen til Italien gennem Tyskland. Her kan du nemlig udnytte den lange ventetur og besøge nogle af de super flotte steder på vejen mod Italien. Hvis man vælger at køre til Italien, så kræver det selvfølgelig at man har en bil som kan dette, hvis man har en bil af ældre dato, så kan en køretur til Italien godt være lidt en udfordring, og det er næppe sjovt at holde ved München og være kørt i stykker, så overvej din situation hvis du gerne vil køre.

Du kan enten leje en bil eller anskaffe dig en ny.

Ja du læste rigtigt, du kan anskaffe dig en ny, da mulighederne for nye biler har er blevet super gode. Før i tiden krævede det en stor sum penge at blive godt kørende, men i dag er det faktisk muligt at lease en bil, som kan alt det du efterspørger. Det koster faktisk ikke kassen at lease en bil, men det er selvfølgelig altid billigere at købe nyere biler kontant, men hvor mange har lige et par hundrede tusinde stående på bankbogen, med mindre man har en job som er over standard.

Shop i Italien – det vil du elske!

Nogle af de små fordele man kan opnå ved at tage bilen til Italien er, at man får muligheden for at tage lidt ekstra shopping varer med hjem, da man selvsagt har markant mere plads i bilen end i en kuffert på et fly. Hvis du ikke lige kan forestille dig hvad man kan købe i Italien udover selvfølgelig tøj, så kan interiør og boligindretning faktisk være ret spændende at handle i Italien. Der findes nemlig rigtig mange håndlavede genstande i Italien, som du på ingen måde kan have i Danmark. Disse varer vil formegentlig også pynte i vindueskarmen derhjemme, hvor der kun står brugskunst fra de kendte danske brands som House Doctor, Bloomingville osv.

Det er selvfølgelig helt op til dig om du tager bilen eller flyveren til Italien, men der er mange fordele ved at køre derned! Det største minus er selvfølgelig at det tager lidt længere tid end ellers, men det kan godt være tiden værd.

God tur, når du skal til Italien!