Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Find en sovemaske som sikrer din skønhedssøvn

Det er almindeligt kendt, at man sover bedst i mørke, da kroppen helt instinktivt indstiller sig på at skulle sove og således slapper bedre af. Men det er desværre ikke altid muligt at sove i komplet mørke. Og hvordan sikrer man så den mest optimale søvn? Svaret kan findes i noget så simpelt som en sovemaske. En sovemaske er en maske af stof, som i højere eller mindre grad blokerer for sollys såvel som kunstigt lys.

Sovemasker til alle behov

En sovemaske er ideel at medbringe på rejser for at udnytte transporttiden til at få en lur eller opnå søvn på længere rejser, men den kan bruges til meget mere end det. Sovemasker er nemlig også en rigtig god løsning til dig, som ynder at sove i dagtimerne. Så hvad end du har nattearbejde og derfor sover i dagtimerne eller blot elsker at sove længe uden at blive forstyrret af dagslyset, kan det være en god idé at overveje en sovemaske.

Til de lyse sommernætter kan det også være fordelagtigt at sove med sovemaske for at opnå en tilfredsstillende søvn. Det samme gælder, hvis du ikke har mørklægningsgardiner eller skal sove som gæst i et rum, hvor lys slipper ind. Siden sovemasker kan være brugbare i så mange forskellige situationer, findes der også en lang række af forskellige typer til alle behov.

Ting du skal være opmærksom på i købet af sovemaske

Hvis du er interesseret i at investere i en sovemaske, er det først og fremmest vigtigt at afdække, hvad den skal bruges til. Hvis sovemasken kun skal bruges til lure og blokere almindeligt, irriterende lys, er en almindelig og lidt billigere sovemaske ofte tilstrækkeligt. Men hvis sovemasken derimod skal give optimal søvn og blokere op til 100 % af lyset, kan det kun lade sig gøre med en specialiseret maske, som er justerbar og kan tilpasses den individelle hovedform for at forhindre lys i at slippe ind.

En anden ting, som er vigtig at overveje for at sovemasken ikke skaber irritation, er, hvorvidt du ønsker at have mulighed for at åbne øjnene, uden at øjenvipper rører stoffet. Det er meget individuelt, hvad folk foretrækker, men foretrækker du ikke at kunne røre stoffet med dine vipper, bør du købe en lidt dyrere model.

Hvis du er interesseret i at finde en sovemaske, som passer til dine behov, kan du klikke her for at læse mere.