Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Tag på en oplevelsesrejse og skab ferieminder du sent vil glemme

Danskerne har mange forskellige rejsevaner, men langt de fleste foretrækker at tage af sted på charterferier i stedet for på en aktiv oplevelsesrejse. Mange mener nemlig, at man ikke kan slappe ordentligt af, hvis man hele tiden skal være aktiv på forskellige ture og lignende. Man kan dog sagtens slappe af, selvom man er af sted på oplevelsesrejse. Læs med herunder og find ud af om en oplevelsestur kunne være noget for dig og din familie.

pexels-photo-208701

Klatre i træer eller tag på riverrafting

En oplevelsesferie dækker over mange ting. Der er ikke nogen forkert måde at opleve på, og der er et hav af aktivitetsmuligheder. Er du og din familie vilde med højder, kan i prøve kræfter af med at klatre i høje træer i Tyskland eller zipline over den svenske vildmark. Foretrækker i en aktivitetsferie på vandet, kan en kajaktur eller riverraftning være værd at kaste sig ud i. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for jeres aktivitetsferie. Det eneste i skal være opmærksomme på, er at en god skadesforsikring kan være nødvendigt. Aktivitetsferier er typisk forbundet med støre risici, og kommer man til skade, er en god forsikring alle pengene værd. Derfor kræver aktivitetsferier typisk også lidt mere planlægning end andre typer af ferier, da nogle af aktiviteterne også skal bookes hjemmefra lang tid i forvejen.

Tag på ferie med nok penge i lommen

En aktivitetsferie kan blive dyr, da man typisk skal betale for mange af aktiviteterne. Det kan derfor være rart at have lidt ekstra penge på lommen, hvis man ser fede aktiviteter på vejen, som man ikke har planlagt med i budgettet. Et lån kan som regel give det ønskede pusterum, og du kan hos Hæveautomaten finde sammenligninger af mange forskellige lån og udbydere, så du nemmere og hurtigere kan få et overblik og starte planlægningen af ferien.