Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Tag din e-cigaret med på rejsen

Når man beslutter sig for at stoppe med at ryge, er det ikke svært i forløbet at finde på undskyldninger for, hvorfor man gerne må ryge. Her vil mange rygere beslutte sig for, at efterårs – eller vinterferien er et godt tidspunkt at holde pause fra rygestoppet. Dog betyder en pause fra rygestoppet, at du vender tilbage til dine gamle vaner, og du får derved sværere ved at stoppe med at ryge, når du kommer hjem fra din ferie. Det er altså bedre at finde den gode viljestyrke frem og fortsætte rygestoppet – også på ferien. Det kan sagtens lade sig gøre, da man nemt og uden problemer sagtens kan rejse med enten sin e-cigaret, eller hvad man ellers bruger af hjælpemidler under rygestoppet.

Regler om e-cigaretter i lufthavnen

Alle lufthavne har hver i sær deres regler i forhold til e-cigarretter, væsker og medicin, og det er derfor en god idé altid at tjekke reglerne hos den pågældende lufthavn, som man skal rejse fra. Dog får du alligevel herunder et par tips, der er godkendt af de fleste lufthavne.

Tag din e-cigaret med i håndbagagen

I dag er det lovligt at rejse med sin e-cigaret, hvis man har den med i håndbagagen. Her kan man både tage selve udstyret og væsken med, såfremt man sørger for at have væsken i en 100 milliliters flaske. Flasken skal desuden ligge i en genlukkelig klar plastpose, ligesom parfumer og diverse andre væsker også skal.

Brug af e-cigaret i lufthavnen

Som hovedregel må man ikke dampe, hvor der heller ikke må ryges. De enkelte lufthavne har hver i sær deres regler for dette, og det er derfor værd at tjekke, hvis man ikke kan undvære sin e-cigaret i lufthavnen.

Ingen damp på flyet

Ligesom du ikke må ryge, må du heller ikke dampe på flyet.

Få flere gode råd og tips

Skal du ud og rejse inden længe, kan du finde flere gode råd på Smoke-it.dk.