Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Sportsrejser: Disse skal du tage på

Det er fedt at opleve stemningen til en stor fodboldkamp, mærke suset i maven til Formel 1 eller opleve den vilde power til en NFL-kamp. Uanset hvilken sportsgren, du elsker at se, er en sportsrejse værd at komme på og det er med garanti en oplevelse, du ikke vil være foruden. Udover de fede billetter du får til sportseventsene, får du samtidig en rejse oveni, hvor du får chancen for at opleve et andet land så som Italien. Særligt Norditalien byder på et vælg af aktive rejser for yngre og ældre. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med her og få inspiration til, hvilken sportsrejse du skal tage på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er en sportsrejse?

En sportsrejse er en rejse, hvor du får muligheden for at opleve et eller flere fede sportsevents. Der findes flere rejsebureauer, som arrangerer sportsrejser. Det gode ved at rejse med et rejsebureau er, at du slipper for at bøvle med booking af fly, hotel og billetter – du skal typisk bare vælge, hvor mange overnatninger du ønsker, hvor mange personer I skal afsted og hvilke sportsevents du eller I vil se, hvorefter rejsearrangøren laver en unik sportsrejse til dig efter dine ønsker. Desuden er det trygt at rejse med et rejsebureau, da de både kan give dig prisgaranti og rejsegaranti.

Fodboldrejser

Hungrer du efter at se en kamp med Manchester United, Liverpool, Arsenal eller et andet stort fodboldhold? Det har du muligheden for, hvis du tager på en fodboldrejse. Hvis du vælger et rejsebureau, som er specialiseret i netop fodboldrejser, kan de med garanti finde nogle gode pladser til dig til fordelagtige priser. Det er endda muligt at få billetter til udsolgte events på grund af rejsearrangørernes store netværk og gode kontakter. På en fodboldrejse kan du se kampe i ligaer som Premier League, La Liga, Bundesligaen og Serie A samt Champions League, Europa League og mange flere.

NFL rejser

Det er en fantastisk oplevelse at se en NFL-kamp live. Amerikansk football er en kontaktsport med masser af rå power, hvor du som publikum aldrig vil kede dig, da selv pauserne består af en masse underholdning. Så uanset om du er ekspert i amerikansk football eller blot har set det enkelte gange, får du helt sikkert en oplevelse for livet. Hvis du drømmer om at opleve ægte amerikansk football, skal du gøre dig selv den tjeneste at tage til USA, hvor det er den mest populære sportsgren, som amerikanerne hylder.

Formel 1 rejser

Hvis du er vild med motorsport og hestekræfter, bør du opleve Formel 1, som er den fornemmeste klasse inden for motorsport. Her er der fart over feltet og du kommer til at mærke suset i maven. Der afholdes Formel 1 i mange lande – tag fx til Barcelona, som samtidig byder på meget andet end Formel 1: Her er der masser af kultur, god mad og oftest fantastisk vejr, som gør det oplagt at tage en tur på stranden. En Formel 1 rejse er altså en fantastisk måde at kombinere motorsport med rejse.

Ishockey rejser

Ishockey er en fantastisk holdsport, som foregår på is. Det er storslået at se, hvordan spillerne bevæger sig rundt på issen, laver hårde tacklinger og scorer mål. Tag på ishockey rejse og oplev live en kamp i NHL-ligaen, som er verdens bedste liga, hvor der endda også er danske spillere på nogle af holdene. Er du stor fan af dansk ishockey, har du også mulighed for at heppe på Danmark, når de spiller Verdensmesterskabet i ishockey.