Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Oplev varme, gastronomi og kultur i Norditalien

Trænger du også til at komme lidt væk? Måske er alt du mangler en forlænget weekend med god mad, afslapning og smuk kultur. Sommeren og solen er mere tiltrængt end nogensinde, så måske ville det heller ikke skade hvis destinationen var i det varmere klima. Forår i Sydeuropa er noget af det bedste på jorden, og ud af dets mange mulige rejsedestinationer er Norditalien en af dem, som man bare ikke går helt galt i byen med. Fra dets berømte og delikate køkken til dets pulserende byliv med tusindvis af ventende oplevelser, så er Norditalien virkelig noget for sig.

Måske drømmer dig og veninderne afsted på en tøsetur med shopping og byliv? I storbyen Milano blomstrer modehusene og massevis af shopping-muligheder, som for eksempel shoppecenteret ’Galleria Vittorio Emanuele II’. Du vil samtidig også møde smukke kirker, interessante kunstmuseer og hyggelige parker. Også storbyen Torino byder på shopping-muligheder, men i sær spise-mulighederne er her exceptionelle. Du vil også støde på en lang række museer, flotte kirker og skønne parker samt byens imponerende arkitektur. Men måske er det dig og kæresten som skal afsted, og måske har i bare mest lyst til en kærestetur med lækker mad og lange aftener langs stranden. Norditaliens kyst byder blandt andet på lækre strandsande i den tyndt befolkede by, Abruzzo. Der er i Abruzzo også mange gamle historiske steder, herunder stenslotte og middelalderlige fæstninger.

 

Du kan også holde ferie ved de betagende norditalienske søer. Disse søer er meget forskellige landskabsmæssige, hvor Gardasøen er præget af bølgende bakker og sø promenader, Comosøen af høje bjerge som kaster sig ned i søen og Maggioresøen af smukke øer og skøn natur. Uanset hvilken sø du vælger, vil du være garanteret for en fantastisk smuk naturoplevelse.

 

Om det bliver inden for de næste par uger man fristes med en afbudsrejse eller om det først er i sommermånederne, så er prisen altid en stor del af planlægningen. Du kan heldigvis let finde billige rejser online, så der er ingen grund til at stresse for meget. God søgen og god rejse når du når der til!