Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Hvordan bliver man tryllekunstner?

I denne artikel vil vi følge en rigtig tryllekunstner som lever af sine kunstner, og vi vil høre, hvordan det gik til at man lige netop finder en sådan hobby. Hvis du selv kunne tænke dig at lære at trylle så kan du hoppe over på hjemmesiden i linket. Anders Møller er tryllekunstner og har nu optrådt i mere end 10 år med sine kunstner til fødselsdage, konfirmationer og mange andre forskellige events over alt lige fra vestjylland til på Sjælland. Det er altid sjovt og skægt at komme ud og optræde for publikum da det altid giver et stemnings boost så festen bliver helt uforglemmelig for alle gæsterne! Det startede sådan set ret tilfældigt med at det lige skulle blive trylleriet som jeg skulle interessere mig for! Da jeg var med min familie i Spanien for godt og vel 10 år siden så mødte vi en spanier som kunne et par tricks. Når jeg tænker tilbage på ham, så var han egentlig ret så dårlig men det betød ikke så meget dengang, for jeg var blæst bagover af mange af de tricks som han kunne. Han lære mig et trick eller to og da jeg kom hjem fra ferien var det første jeg gjorde at google mig frem til nye spændende tricks!

Hvad så derefter?

Derefter begyndte det at blive mere og mere og jeg kan huske at jeg var med til en tryllekongres som havde en masse store tryllekunstnere med sig. Jeg mødte en masse gode kammerater, som jeg er stadig er gode venner med den dag i dag. Og det er ikke bare fordi at det skal lyde så simpelt for selvfølgelig er der en del mere til historien end de I lige har hørt her, men når jeg tænker tilbage på det så er det gået rigtig stærkt. Efter jeg havde haft hobbyen i et par år tænkte jeg at det var på tide at jeg skulle ud og optræde. Så jeg blev hyret til at optræde til min kammerats fars 50 års fødselsdag og det var lidt af en fest! Jeg var vildt nervøs op til, men det blev heldigvis bedre så snart jeg gik i gang med mit show. Det var lidt om min tryllehistorie, du kan læse meget mere om mig på min hjemmeside på anders-magic.dk.