Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Skal du på bilferie? Her får du tips til underholdningen under-vejs

Når man skal køre langt, er det en befrielse, at man har lidt at bruge sin tid på. Dog kan det være svært at finde underholdning, der rækker hele turen, hvis man skal køre langt. Nogle biler er udstyret med et lille fjernsyn, så her er det oplagt, hvad man kan bruge sin tid på. Er du ikke så heldig, at du har en bil med et fjernsyn, får du her en række tips til, hvad du kan underholde dig selv med under turen.

Kortspil

Det er altid sjovt at spille kort, og man kan bruge en masse tid på at lægge forskellige kabaler. Derudover findes der en masse forskellige spil, som man også kan have det sjovt med. Kortspil er særlig god underholdning for børnene, når de ikke ved, hvad de skal lave på den lange tur. Derfor er det altså en god idé at investere i et kortspil.

 

Tag din tablet eller et andet fysisk spil med

Har man en tablet, er det oplagt at tage den med. Her er det altså en god idé at få ladet den fuldt op og få downloadet nogle spil, inden turen starter. Har man ikke en tablet, skal man være lidt mere kreativ. Her kan man i stedet for vælge at tage nogle fysiske spil med som f.eks. Ludo eller kryds og tværs. Man kan også vælge at tage et blad eller en bog med og få læst lidt, når der nu er tid til det.

 

Gå i gang med at strikke

En anden måde at underholde sig selv på er at strikke. Hvis man er god til det, kan det være særligt sjovt at udfordre sig selv og lave noget anderledes. Det vigtigste, når du strikker er, at garnet er godt, og garnet skal gerne fungere til det, som du vælger at strikke.

 

Her finder du godt garn

Er du god til at strikke, bør du altså investere i noget garn og tage det med dig i bilen. På filato.dk kan du finde tilbud på garn og finde inspiration til dit næste strikkeprojekt.