Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Husk en Bluetooth højttaler, når du tager på ferie

bluetooth-headsets-897566_1280Hvis du snart skal på ferie, så er det selvfølgelig en god idé at sørge for, at du på en eller anden måde kan høre musik – både på selve turen, men selvfølgelig også når du er kommet frem til din destination, hvad end det er i Norditalien eller et helt andet sted i verden. Der findes rigtig mange forskellige typer af muligheder for at høre musik, men der skal ikke være nogen tvivl om, at den bedste løsning er, at anskaffe sig en form for højttaler, du kan tilkoble din smartphone eller din tablet-pc. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du kommer til at sætte størst pris på, hvis du vælger at investere i en højttaler, der er kompatibel med Bluetooth.

 

Hvorfor skal jeg have en højttaler med Bluetooth?

Det er naturligvis ikke noget, du skal, men der skal ikke lægges skjul på, at du meget hurtigt kommer til at være træt af, at du skal tilkoble din iPhone eller anden smartphone til din højttaler ved hjælp af et kabel – eller endnu værre; ved at sætte den i en dock, så man ikke længere kan gøre brug af sin telefon mens den spiller musik. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, så er der ikke nogen tvivl om, at du kommer til at sætte rigtig stor pris på, at du ender med at vælge en højttaler, der er kompatibel med Bluetooth. Hvis du gerne vil være på den sikre side og været garanteret en god højttaler, så køb bluetooth højtaler med fokus på kvalitet – og ikke brand.

 

Skal en Bluetooth-højttaler være fra f.eks. B&O?

Der er rigtig mange, der tror, at hvis man skal have en ordentlig højttaler, så er man nødt til at købe en model, der kommer fra ét af de helt store brands som f.eks. B&O, Bose, Sennheiser eller noget helt tredje, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du sagtens vil kunne finde en lang række højttalere, der ikke kommer fra et stort brand, der stadig er særdeles gode og leverer en lyd, der er helt uovertruffent. Derfor er du heller ikke tvunget til at skulle ud og investere i en højttaler fra f.eks. B&O eller Bose, hvis du gerne vil have en højttaler, der kan levere en god lyd, når du er på ferie, hvad end du sidder i bilen eller du sidder ved poolen i Norditalien.

 

Bluetooth er altid det rette valg

Der er med garanti mange, der er villige til at argumentere for, at det ikke kan betale sig at investere i en Bluetooth-højttaler, fordi de oftest er dyrere og lydkvaliteten er ikke bedre. Faktum er dog, at du ikke kommer i nærheden af en højttaler, der er nemmere at have med at gøre end en Bluetooth-kompatibel højttaler, hvorfor der bestemt ikke skal være nogen tvivl om, at det er dét, du skal vælge. Det kan ganske enkelt ikke siges nemmere end, at Bluetooth altid er det rette valg.

Ønsker du at få fundet dig en ny bluetooth højtaler, kan du også med fordel tage et kig på denne bluetooth højtaler test.