Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Slip for skrammer på din computer med et cover

I dag har stort set alle deres computere med på farten, og hvad end du har en Macbook, Toshiba eller en HP så vilsuitcase-468445_1280 din computer altid være udsat. Flere og flere vælger derfor også at ty til computertasker eller “sleeves”, men har man ikke lyst til at slæbe rundt på to tasker, og er der ikke plads til både computer og sleeve i tasken, så er det værd at overveje at investere i et cover til din computer. Med et cover er du sikret imod de værste overfladiske ridser, som nemt kan opstå undervejs når man transporterer sin computer sammen med nøgler, bøger, mobiltelefon med mere. Med et cover har du netop mulighed for at forebygge de værste transportskader, hvilket i virkeligheden kan svare sig af flere årsager.

 

Øg din computers levetid

Hvis du, som så mange godt kunne tænke dig at have din computer flere år endnu, så kan det bestemt betale sig at investere i lidt beskyttelse til den. Her er et cover perfekt, idet det intet fylder, er nemt, let og skiftbart, så du aldrig skal føle dig bundet til ét cover resten af din computers levetid. Coveret kan nemlig gøre din computer mere hårdfør, idet din computer vil kunne slippe meget bedre fra et slag, at blive tabt, ridset mm. idet det er coveret der går ind og absorbere stød, samt påtager sig de ridser der nu måtte opstå. Du kan derfor, når du ikke længere synes din cover er kønt at kigge på pga. slitage, sagtens skifte det ud, fremfor at det er din computer der har behov for en udskiftning pga. mere alvorlige overfladiske skader. Så er du en uheldig type, vil du med garanti kunne mærke en forøget levetid hos din computer, når du investerer i et cover til den.

Gør din computer unik
Udover at et cover er yderst praktisk for din computer, så vil du også have mulighed for at gøre din computer mere personlig. Covers kan i dag fås i flere forskellige sjove farver, motiver, materialer osv. så du er i stand til at få lige netop den computer du går og drømmer om. Så hvad end det er en musiker, en film, en farve eller noget helt fjerde du kunne tænke dig at pryde din computer med, så har du rig mulighed for det. Der findes også flere sjove covers, der tager udgangspunkt i Apple logoet på de forskellige Macbooks, hvilket giver dig mulighed for at forholde din computer neutral, hvis ikke du føler det nødvendigt med en komplet farvet computer, samtidig med at du stadigvæk har et sjovt og atypisk cover. Ved at vælge et Macbook cover her, vil du hurtigt kunne gøre din Macbook unik, sjov og anderledes, som fremadrettet vil kunne blive et kendetegn så du undgår at folk fejlagtigt forveksler din computer med deres egen.

 

Dine kår er bedre ved salg

Sidst men ikke mindst, så er det også en god idé at investere i et cover, hvis du på sigt kunne være interesseret i at sælge din computer. Jo bedre stand din computer er, des mere er du i stand til at få for den, og store, grimme og tydelige ridser og hakker, er langt fra tiltalende hos eventuelle købere, så gør derfor dig selv den tjeneste, at beskyt din computer med et smart, unikt og praktisk cover.