Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Bil eller fly til Norditalien? Hvad er billigst?

italien

Italien er et skønt land at holde ferie i.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste er af den opfattelse, at de kan spare rigtig mange penge ved at køre selv, når de skal på ferie i Norditalien, men er det nu også sådan det reelt set forholder sig i virkeligheden? Der skal ikke lægges skjul på, at der kan være en del penge at spare ved at køre selv, hvis ikke man er synderligt god til at købe sine flybilletter til en god pris og hvis man har en relativt økonomisk bil, men hvis man derimod er rigtig god til at købe sine flybilletter de helt rette steder og til gode priser, så kan det sagtens være billigere for dig at tage flyet på din næste ferie til den nordlige del af Italien.

 

Hvor billigt skal et fly være, før det kan betale sig?

Der kan ikke gives noget entydigt svar på, hvor meget det maksimalt må koste dig, før det kan betale sig for dig at købe flybilletter og dermed også flyve til Norditalien i stedet for at starte bilen og i stedet køre afsted i den. Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at det afhænger meget af, hvor mange personer, der skal flyve med, for hvis blot man skal afsted to personer, så kan det i meget få tilfælde betale sig for jer at tage bilen, men hvis man derimod er fem personer, så er det måske en anden sag. Faktum er dog, at dine flybilletter skal være meget dyre, hvis det bedre skal kunne betale sig for dig at køre i bil til Italien fremfor at flyve.

 

Hvordan kan jeg anskaffe mig billige flybilletter?

Hvis du har intentioner om at flyve til Norditalien på din næste ferie, så skal du selvfølgelig sørge for, at købe dine flybilletter til de bedst mulige priser, men dog ikke så billigt, at du ikke mener, at det respektive fly vil kunne leve op til dine krav i forhold til komfort og deslige. Det handler dog i høj grad om at bestille dine billetter de helt rette steder, for der findes et væld af services, der gør det muligt for dig at bestille billetter til alskens typer af flyselskaber, men hvis du gerne vil være sikker på, at du finder de bedste priser, så skal du sørge for at finde dem ved hjælp af en service, der sammenligner priserne på de mange flybilletter.

 

Hvor sammenligner jeg nemmest flypriser henne?

Der findes rigtig mange forskellige sider, hvor du har mulighed for at sammenligne priser på, men et rigtig godt sted at starte er hos Flybillet.dk, hvor du kan sammenligne priser fra et væld af forskellige selskaber – og ikke nok med det, så har du mulighed for at gøre din flyrejse billigere ved hjælp af en Flybillet.dk rabatkode, hvilket er en særdeles god måde at spare penge på. Hvert år er der mange danskere, der sparer rigtig mange penge ved hjælp af rabatkoder, når de skal bestille flybilletter.