Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Derfor bør Italien overvejes som det næst rejsemål

Når der skal findes en rejse til hele familien, er der mange ting, som man skal tage hensyn til. Her skal man blive enige, om man vil på storbyferie, eller om man vil på badeferie. For det meste har familien nogle forskellige ting, som de værdsætter ved en ferie, og det er vigtigt, at alles ønsker tages i betragtning for at undgå sure mine på ferien. Mange familier har haft succes med at rejse til Italien, og det har de af de grunde, at Italien opfylder de fleste ting, som man drømmer om i en rejse. Står du og din familie og diskuterer jeres muligheder, så får I her 5 grunde til, hvorfor Italien er det oplagte feriested.

Italien er varmt – men heller ikke for varmt

De fleste drømmer om at rejse til et dejligt sted, hvor solen skinner døgnet rundt. I Italien holder solen sjældent tager en pause, men den er samtidig ikke stærk på alle tidspunkter af dagen. Det vil sige, at man får mulighed for at tage en pause fra solen, hvis man har fået lidt for meget af den.

Italien ligger i Europa

Italien er et land beliggende i Europa. Herved indgår der nogle fordele, da landet ikke er alt for lang væk fra Danmark. Flyveturen er altså ikke ret lang, hvilet kan være en fordel, hvis man har små børn, der skal med på ferien.

Kendt for god vin og pizza

Italien har fået en del omtale i forhold til deres vin og pizza, da de her serverer det bedste fra begge verdener. Den gode vin er en fordel for forældrene, mens den lækre pizza vil blive værdsat af børnene.

Badeferie eller storbyferie?

Italien er ligeledes den oplagte rejsedestination, da I som familie ikke behøver at tage valget, om I vil på storbyferie eller badeferie. Italien indeholder fantastiske badestrande, og vandtemperaturen tillader for det meste, at der bades her. Derudover tilbyder Italien vidunderlige og enestående storbyer, hvor der er mulighed for at shoppe. Her kan både Milano og Venedig nævnes. Venedig er desuden kendt som værende ”kærlighedens by”, og byen er oplagt til romantik og kvalitetstid for hele familien.

Bestil din rejse

Italien er desuden kendt for sine mange seværdigheder, der gør det særligt attraktivt at besøge landet. Er du også interesseret i at tage din familie med til Italien, kan I bestille jeres rejse på hjemmesiden Billigsteafbudsrejser.dk.