Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Sådan husker du alle de nødvendige ting til ferien

De fleste mennesker elsker at rejse, og gør det også gerne, ligeså snart det er muligt. De fleste danskere rejser mindst til udlandet én gang om året for at komme væk fra hverdagens trommerum og rutiner. Nogle mener endda, at det er nødvendigt, for at man kan få fornyet energien, så man er klar til endnu et år på arbejdsmarkedet. Selvom man rejser meget, sker det ofte, at man glemmer noget derhjemme. Det er en træls situation, da man kan have brugt flere dage på at pakke og sikre sig, at man har alt med.

Skriv en huskeliste

Man kan nemt komme det trælse problem til livs med en huskeliste. Listen kan man begynde med flere uger i forvejen, så man kan tilføje punkter hver gang, man kommer i tanke om noget nyt. På den måde undgår du at glemme de vigtige ting såsom solcreme, solbriller, høretelefoner, tandbørste, hårbørste og så videre. En god idé er også at inddele listen i forskellige sektioner, så man fx har en toilet-liste med tandbørste, tandpasta og hårbørste på og en soveværelse-liste, hvor man kan have lagner, lader til telefon og puder på. Så er man helt sikker på, at man kommer af sted uden at have glemt noget.

Find eventuel mere inspiration på nettet til huskelisten

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal have med på huskelisten, så kan du eventuelt gå på nettet og søge inspiration. Det kan eksempelvis være, at du skal være tæt på stranden, også kan det være rart at have en højtaler med, som kan kobles til telefonen, eller det kan være, at barbermaskinen også skal med ned i de varme lande, så man altid kan se præsentabel ud. Tryk her og find mere inspiration til rejsehuskelisten.