Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Sådan gør du dit barn helt klar til rejsen

At have yngre børn med ud at rejse, er ikke altid en nem opgave. Tværtimod. Det er dog det hele værd, og det er ofte for børnene skyld, at vi alle rejser, så de også kan få lov til at opleve noget nyt. Dog kan turen godt være lang for børnene, og hvis i skal ud at se en masse ting, foregår meget af det på gåben. For små ben, kan det allerede være hårdt meget hurtigt. Vi mærker det ikke med voksne ben, men de små har til daglig sommetider svært ved at følge med. Når vi så er i udlandet, der er varmt, der er mange mennesker, og vi allerede har gået længe, så er det svært for de små ben at følge med.

Kan en løbecykel være løsningen?

En løbecykel kan faktisk muligvis være en oplagt mulighed for at fjerne dette problem. Når dit barn bliver træt i benene, kan han eller hun sætte sig op på løbecyklen, og så bliver det hele lidt nemmere – køb en løbecykel her. For at undgå træthed i benene tidligere, kan barnet allerede fra start af bruge løbecyklen. Det er en kæmpe hjælp for det lille barn, der ellers bliver hurtigt træt, hvilket nemt kan udvikle sig til et meget trist barn, der bare gerne vil hjem. I løser altså flere problemer ved hjælp af et løbehjul. Barnet har det bedre, og i behøver ikke alle at bekymre jer eller trøste barnet hvert minut.

Det kan godt være, at du tænker, at det er besværligt med sådan et løbehjul på ferie, men det vil det bestemt ikke være. De små ben bliver naturligvis hurtigere trætte end vores lange ben, og de kan bare ikke klare at gå ligeså meget. Det hele bliver også endnu sværere, når varmen presser sig på, og så er det hele meget ukendt.