Ferie i Norditalien

– din guide til ferie i Norditalien

Sådan holder du en fortryllende jul i Italien

Ved hvert år ved november, så begynder juletiden at nærme sig. Hvis man har børn så ved man især hvor meget denne årstid kan betyde for de små, og man behøver da formentligt heller ikke selv have svært ved at tænke tilbage til ens egen barndom for at blive mindet om, hvor god og hyggelig denne årstid er.

Flere og flere danskere vælger at holde julen udenfor de almindelige og de traditionelle rammer og vælger derimod istedet at tage udenfor til et andet land. Nogle vælger at gøre det et sted som måske Thailand mens andre vælger at gøre det et sted som Italien.

Hvis du vælger at gøre det i Italien så kan du måske eventuelt tænke en smule over det følgende.

Man behøver ikke juletræet

Mange er skeptiske over at tage ud og holde julen i et andet land, fordi man tænker at juletræet er et must og at det kan være svært at opstøve hvis man tager et sted hen som Italien.

Dette er måske rigtigt nok, men man kan tænke lidt mere over om det overhovedet er så vigtigt igen. Juletræet er godt nok et af de stærkeste symboler som repræsentere værdierne ved julen, men for mange er det også samværet med ens kære som man holder af, der virkelig betyder noget.

Er gaver nødvendige?

Dernæst så tænk over om gaver er nødvendige. For mange så er det det økonomiske aspekt der holder dem tilbage, men hvis man bare aftaler med fx sine børn at gaverne i år bliver erstattet af en god og hyggelig ferie til Italien så vil det for mange ikke betyde det store. Det skal dog siges at istedet for at give gaver, så kan det være man istedet skal skrive et lille julekort som også varmer.

Indlægget er lavet i samarbejde med korthilsen.